Trupa

Jukebox este tonomatul fabricat în România! Cu aproape 20 ani de activitate și peste 2000 concerte, Jukebox a devenit una dintre cele mai apreciate trupe de muzica live din Romania. 

Până în prezent, Jukebox a lansat 3 albume și alte 10 single-uri. În februarie 2017, trupa s-a îmbogățit cu o voce excepțională și o apariție exotică, Bella Santiago, noua solistă Jukebox, și a lansat “Vocea Ta” si “Auzi Cum Bate”, noile piese având succes atât în țară, cât și peste hotare. Bella a urmat cursuri de muzică de la vârsta de 12 ani și a început să cânte în concerte și in show-uri de televiziune în Filipine, Malaezia și Taiwan, de la vârsta de 15 ani, fiind denumită “mica Beyonce” a Asiei. În 2016, frumoasa filipineză a ajuns până în finala concursului “Românii au talent” și s-a făcut remarcată prin show-ul energic și vocea puternică, iar la începutul anului 2017, artista a lansat primul single și videoclip din carieră solo, “Unpredictable”, piesă produsă în studiourile HaHaHa Production.

Trupa, în frunte cu simpaticul Alex Vasilache, este foarte cunoscută și pentru prezența în emisiunea “Cronica Cârcotasilor”, timp de 10 ani, dar și pentru participarea la numeroase festivaluri și concursuri (Eurovision 2005, Festival Mamaia 2009, X Factor 2015, Eurovision 2016, Te Cunosc de Undeva 2017, Eurovision 2018).

Toate concertele marca “Jukebox” sunt “ediție specială”  iar veselia, carisma, autenticitatea și experiența muzicienilor completează un show live de excepție, în permanentă interacțiune cu cel mai important membru al trupei Jukebox: publicul! Cele mai cunoscute hituri internaționale, adaptarile originale ale unor piese romanesti, alaturi de piesele originale Jukebox și improvizațiile muzicale spontane, fac deliciul unor concerte memorabile, cu doze uriase de emotie si energie pozitivă.

Ce spune publicul Jukebox: http://www.trupajukebox.ro/portfolio
Jukebox YouTube: www.youtube.com/jukeboxband
Pagina Facebook: www.facebook.com/trupajukebox

Live Party:

Jukebox & Bella Santiago – Concert Ambasada SUA 2018: https://youtu.be/xgfy_e35B0U

Jukebox & Bella Santiago – Live Party Mix: https://youtu.be/AqpxAdWXZzA

Original songs:

Jukebox & Bella Santiago – Vocea Ta: https://youtu.be/IvVHhcO5ZL4

Jukebox & Bella Santiago – Auzi Cum Bate: https://youtu.be/13guwLpg2tY

 

Jukebox este: Alex VASILACHE – Lead Singer; Bella SANTIAGO – Lead Singer; Viorel DODOC – Guitar; Andrei APOSTOL – Guitar; Ovidiu CONDREA – Drums; Razvan SOFRONESCU – Bass Guitar; Viorel SIRBU—Keyboards / Backing Vocal; Gabi NISTORESCU – Keyboards / Backing Vocal; Adi DAN – Sound Engineer

Jukebox pe pagina Cat Music: http://catmusic.ro/artists/jukebox/

SEO Romania Media Forest - Knowing you're on Air