jukebox VU meter

Viorel Sirbu

Despre

Viorel Sirbu

Clape, Voce, Trompeta

Viorel Sirbu (pian, trompeta, acordeon), s-a nascut la Chisinau si a terminat Academia de Muzica din Bucuresti, oras in care a si ramas, de atunci. Multi-instrumentist, cu o cariera impresionanta si o experienta muzicala si de viata cum doar in carti se mai gasesc.

Un conducator experimentat de trupa dar si un coleg pe care te poti baza oricand ca iti tine spatele, se ocupa de orchestrat si scris partituri, de pus in pagina idei muzicale care ajung sa sune bine indiferent cat de greu ar parea la inceput. Isi cunoaste bine fiecare coleg si stie mereu cum sa le spuna ce e nevoie de la ei ca trupa sa sune asa cum trebuie impreuna.

Desi la clape se afla cea mai mare parte din timp, surprinde si cu show-uri in care poate fi admirat la acordeon sau trompeta, instrumente pe care le struneste cu maiestrie. Se afla in spatele clapelor de la Dansez pentru Tine, Vocea Romaniei si Voice Kids ProTv. Absolvent al liceului de muzica “Ciprian Porumbescu” si al Academiei de Muzica Bucuresti a colaborat intre altele cu Orchestra Nationala Radio, a fost clapar si director muzical la HB Orchestra (Horia Brenciu), pianist si director muzical la Stefan Banica Rock’n Roll Band; a condus Muse Orchestra pentru Alexandra Usurelu, a dirijat, la Sala Palatului, orchestra Petre Geambasu in spectacul aniversar de 50 de ani al artistului. Incepand cu mai 2017 accepta invitatia de a se alatura nebunilor de la trupa Jukebox.


Mai mult despre Jukebox

jukebox up