jukebox vu meter

Bella Santiago

Despre

Bella Santiago

Solist Vocal

Romania a facut cunostinta cu Bella Santiago in 2016, cand a ajuns in finala “Romanii au talent”, cucerind publicul cu interpretarea piesei “I Will Always Love You”. Nascuta intr-o zi importanta pentru romani - 1 decembrie 1989 - in Filipine, a urmat cursuri de muzica de la varsta de 12 ani și a început să cante în concerte publice si private în Filipine, Malaezia sau Taiwan de la vârsta de 15 ani.

S-a casatorit in Romania, traind o frumoasa poveste de dragoste, dupa viata tumultoasa pe care a avut-o. Despre sotul ei spune ca “este un om foarte bun, cu un suflet frumos. L-am cunoscut prin solistul trupei Jukebox, Alex, care ii este un prieten apropiat. A devenit un prieten foarte bun și pentru mine, iar apoi sot”. Si-a implinit dupa casatorie si dorinta mare de a-si aduce fiica langa ea. In 2018, a castigat inimile telespectatorilor si a fost castigat X Factor. A cucerit publicul cu o atitudine fresh, energica, un timbru memorabil si o voce exceptionala in piese ca ”I will always love you”, “Hello”, ”Drunk in love”, “Bang Bang”, “Rolling in the Deep”, “Total Eclipse of the Heart”, “Hora din Moldova”. In 2019, Bella castiga sezonul 14 al emisiunii „Te Cunosc de Undeva". In afara de piesele lansate cu trupa Jukebox, a lansat piese solo precum S.O.S, Army of Love (cu care a participat la Selecția Națională Eurovision 2019), Pantera, Good Lovin' si Dulce Prisionero, ce au adunat impreună milioane de vizualizari pe YouTube.

Multitalentata, a fost aplaudata si pentru maiestria in arta culinara la emisiuniea „Chefi la cuțite”, Catalin Scărlătescu declarand „Pe cuvântul meu de onoare, a fost senzațională”. De altfel a combinat apoi aceasta pasiune cu spiritul de afaceri, inaugurand in Bucuresti restaurantul cu specific filipinez “Santiago Kitchen” si cofetaria “Santiago Cake Shop”. O artista cameleonica, cu o prezenta scenica remarcabila, voce, explozie de energie si coregrafii spectaculoase.


Mai mult despre Jukebox

jukebox up