Trupa

Jukebox este tonomatul fabricat în România! Cu 20 ani de activitate și peste 2000 concerte, Jukebox a devenit una dintre cele mai apreciate trupe de muzica live din România. Până în prezent, Jukebox a lansat 3 albume și 15 single-uri.

În februarie 2017, trupa s-a îmbogățit cu o voce excepțională și o apariție exotică, Bella Santiago, noua solistă Jukebox. Intre 2017 – 2019 Jukebox & Bella Santiago și au lansat “Vocea Ta”, “Auzi Cum Bate” si “Ma intorc zi de zi” noile piese având succes atât în țară, cât și peste hotare. Bella a urmat cursuri de muzică de la vârsta de 12 ani și a început să cânte în concerte și in show-uri de televiziune în Filipine, Malaezia și Taiwan, de la vârsta de 15 ani, fiind denumită “mica Beyonce” a Asiei. În 2016, frumoasa filipineză a ajuns până în finala concursului “Românii au talent” și s-a făcut remarcată prin show-ul energic și vocea puternică, iar in decembrie 2018 a castigat marele trofeu X Factor Romania 2018.

Trupa Jukebox, în frunte cu simpaticul Alex Vasilache, este foarte cunoscută și pentru prezența în emisiunea “Cronica Cârcotasilor”, timp de 10 ani, dar și pentru participarea la numeroase festivaluri și concursuri (Eurovision 2005, Festival Mamaia 2009, X Factor 2015, Eurovision 2016, Te Cunosc de Undeva 2017, Eurovision 2018).

Toate concertele marca “Jukebox” sunt “ediție specială” iar veselia, carisma, autenticitatea și experiența muzicienilor completează un show live de excepție, în permanentă interacțiune cu cel mai important membru al trupei Jukebox: publicul! Cele mai cunoscute hituri internaționale, adaptarile originale ale unor piese romanesti, alaturi de piesele originale Jukebox și improvizațiile muzicale spontane, fac deliciul unor concerte memorabile, cu doze uriase de emotie si energie pozitivă.

Ce spune publicul Jukebox: http://www.trupajukebox.ro/portfolio

YouTube: https://www.youtube.com/jukeboxband

Pagina Facebook: www.facebook.com/trupajukebox

Videoclipuri Jukebox & Bella Santiago:
Jukebox & Bella Santiago – Vocea Ta: https://youtu.be/IvVHhcO5ZL4
Jukebox & Bella Santiago – Auzi Cum Bate: https://youtu.be/13guwLpg2tY
Bella Santiago – Auditii X Factor 2018: https://youtu.be/GU5DsG9aggg
Jukebox – Sa vina vinerea: https://youtu.be/qWeduilqBwc
Jukebox & Bella Santiago – Ma intorc zi de zi: https://youtu.be/3kTGv-it-sY
Bella Santiago – Pantera: https://youtu.be/R_bYM48lPyg
Bella Santiago – Army of love: https://youtu.be/CFbX2nww3E8
Jukebox – Am Ce Nu Am: https://youtu.be/W8ArO8GtU_8
Jukebox – Absenta ta: https://youtu.be/Nhsy3ff55Lk

Jukebox este: Alex VASILACHE – Lead Singer; Bella SANTIAGO – Lead Singer; Viorel DODOC – Guitar; Andrei APOSTOL – Guitar; Ovidiu CONDREA – Drums; Razvan SOFRONESCU – Bass Guitar; Viorel SIRBU—Keyboards / Backing Vocal; Gabi NISTORESCU – Keyboards / Backing Vocal; Adi DAN – Sound Engineer

Jukebox pe pagina Cat Music: http://catmusic.ro/artists/jukebox/